Bacău: S-a deschis Bursa Vinului – Vin Est

16

vinuridd3Centrul de Afaceri și Expoziții (CAEx) Bacău găzduiește, începând de vineri, a doua ediție a evenimentului Bursa Vinului – Vin Est.

“Este o manifestare ce include în programul său dezbateri de profil privind producția și tehnologiile de vinificație, la care vor participa reprezentanți ai Ordinului European al Cavalerilor Vinului, o conferință susținută de doctorul în oenologie Aldo Venco, președintele Asociațiilor Oenologilor din zona Olltrepo Pavese, Italia, dar și o expoziție cu participare internațională, la care au fost invitați producători, importatori și distribuitori de vinuri, accesorii și echipamente din domeniu, precum și reprezentanți ai unor crame private din zone viticole reprezentative ale țării”, a declarat, pentru AGERPRES Corneliu Pricope, directorul general al CAEx. Bacău.

Potrivit acestuia, “vor avea loc prezentări și degustări de vinuri din Republica Moldova, Italia, Franța și România, comercianții putând încheia în baza acestor testări contracte direct cu producătorii, importatorii și distribuitorii de vinuri”.

Evenimentul se va derula până duminică, inclusiv.

Citește și

Cmentariile sunt închise