Bacău : Expo Agro Moldova 2013 își deschide porțile vineri

17

tractorA treia ediție a manifestării tip târg ,,Expo Agro Moldova 2013″ se deschide, vineri, la Centrul de Afaceri și Expoziții ,,Mircea Cancicov’ din Bacău în organizarea instituției gazdă, având parteneriatul Camerei Agricole Județeană și Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Bacău.

Evenimentul se adresează fermierilor, producătorilor, importatorilor și distribuitorilor de materii prime, utilaje și echipamente utilizate în agricultură, zootehnie, dar și industria alimentară, distribuitorilor de îngrășăminte chimice ori de agregate frigorifice. În total își vor deschise standuri 55 de firme expozante. Au fost invitați, de asemenea specialiști și antreprenorilor din domeniu.

Publicul va putea vedea și o expoziție cuprinzând exemplare din cele mai importante rase de oi, capre, cai, porumbei, struți, porci, iepuri crescute în zonă, dar și păstrăvi vii, în acvariu.

La vânzare vor fi expuse legume, fructe, produse apicole, produse de panificație, plante medicinale, plante ornamentale, lactate și brânzeturi, pește viu, dar nu vor lipsi nici preparatele culinare tradiționale moldovenești, între care tocana ciobănească de miel la ceaun cu mămăliguță și brânza ori berbecuțul la proțap.

Târgul agricol își va închide porțile duminică. ( Sursa: AGERPRES)

 

Citește și

Cmentariile sunt închise