Avertizare METEO – Vreme rea în 36 de județe în a doua zi de Rusalii

Vremea rea continuă și în a doua zi de Rusalii. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod Galben valabilă pe tot parcursul zilei în 36 de județe.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 21 iunie, ora 11:00 – 21 iunie, ora 22:00, în Moldova, Dobrogea, în cea mai mare parte a Munteniei, precum și în zonele montane, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20…30 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

Județele vizate de avertizarea meteorologică sunt: Alba, Argeș, Arad, București, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Brăila, Botoșani, Brașov, Buzău, Cluj, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Harghita, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Sălaj, Suceava, Tulcea, Vâlcea, Vrancea, Vaslui.

 
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole