AU MAI RĂMAS DOAR DOUĂ SĂPTĂMÂNI PÂNĂ LA PRIMUL TÂRG AGRICOL DE TOAMNĂ

Fermierii din vestul tarii sunt asteptati in perioada 7-10 septembrie la Agromalim 2017, expozitie agricola ce se va desfasura la Arad.

Anul acesta este unul de exceptie pentru agricultorii din tara noastra. Autoritatile centrale anunta recolte absolut fabuloase. S-au intrecut toate recordurile. Pentru a putea face performanta, fermierii investesc in tehnologie. Iar expozitiile agricole sunt cel mai bun prilej de a cunoaste direct de la producatori care sunt cele mai noi tendinte pe piata utilajelor de mare precizie.

In perioada 7-10 septembrie, la Arad va avea loc Agromalim 2017, singurul targ agricol de toamna din vestul tarii. Organizatorii mizeaza pe prezenta a 15.000 de fermieri, dar si pe expozanti de renume din lumea producatorilor de utilaje agricole.

În cadrul parteneriatului cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timișoara, parteneriat demarat în 2016, și cu sprijinul acordat de dl. conf. Dr. Ing. Sorin BUNGESCU, am demarat noi evenimente în cadrul Agromalim, evenimente care să crească interesul pentru târg și să atragă un număr cât mai mare de vizitatori”, anunta organizatorii.

Ediția din acest an a târgului are ca temă “Excelența în Zootehnie”, secțiune care va organizată în parteneriat cu Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțata Românească de tip Simmental. Dat fiind faptul că o fermă zootehnică modernă nu înseamnă doar animale de rasă, ci și utilaje și echipamente pentru preparea și manipularea furajelor, dl. Conf. Dr. Ing. Sorin BUNGESCU de la USAMVB Timișoara a gândit un concept “Demonstrații cu utilaje de manipulare furaje”, concept pus în practică în premieră, în Romania, la Agromalim 2017.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult