Au băgat canalizare în sat și le-au luat-o casele la vale!

Bucuria că vor avea în sat apă și canalizare a fost de scurtă durată pentru oamenii din comuna Turț, județul Satu Mare, unde mai multe case au fost afectate de alunecările de teren apărute în urma lucrărilor.

Prefectul Radu Roca s-a deplasat luni la Turţ pentru a analiza situaţia apărută în zonă în urma alunecărilor de teren ce au afectat patru case de pe strada Dâmbeni, se arată într-un comunicat al Insttituției Prefectului Satu Mare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu s-a întâlnit, la faţa locului, cu primarul comunei Turţ, Ioan Irime, cu directorul societăţii de apă – canal, Apaserv Satu Mare, Ioan Leitner, şi cu ing. Angel Bustan, reprezentantul Inspectoratului de Stat în Construcţii.

„În zonă se efectuează lucrări de extindere a reţelei de apă şi canalizare din comună. Am cerut întrunirea imediată a Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă. De asemenea, doresc să se facă o evaluare a pagubelor la gospodăriile afectate de pe strada Dâmbeni, iar situaţia să fie raportată rapid la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi apoi să se intervină pentru consolidarea caselor cu probleme”, a declarat prefectul Radu Roca. 

Sursa foto: Instituția Prefectului Satu Mare

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole