Atenționare METEO: Vreme capricioasă în primele zile ale noului an

Primele zile ale anului 2022 vin la pachet cu o vreme destul de capricioasă în unele zone ale țării. Potrivit unor atenționări emise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), începând de astăzi, 2 ianuarie, și până în 4 ianuarie, mai multe județe aflate pe raza lanțului carpatic vor fi afectate.

Meteorologii au emis o atenționare Cod galben, valabilă în intervalul 02 ianuarie, ora 23 – 03 ianuarie, ora 08. În intervalul menționat, în Carpații Orientali vântul va avea intensificări, cu viteze de 60…80 km/h, iar îndeosebi în zona înaltă, rafalele vor depăși 90…100 km/h.

Mai mult, începând din 03 ianuarie, ora 08, și până în 04 ianuarie, ora 10, intensificările vântului se vor extinde și în zone din centrul țării.

În intervalul menționat, la munte vântul va avea intensificări, cu viteze de 70…80 km/h, iar în zona înaltă (la peste 1700 m), rafalele vor depăși 90…120 km/h și temporar va ninge viscolit. Local în Transilvania, temporar vor fi intensificări, cu viteze în general de 55…65 km/h, informează meteorologii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole