Atentie, se inchid portile! Coronavirusul loveste dur afacerile din agricultura

AGRARIA – Târgul Internaţional pentru Agricultură, Industrie Alimentară şi Zootehnie, ce se desfășoară anual la Cluj a devenit evenimentul agricol numărul 1 al Transilvaniei.

Din pacate, un anunt de ultima ora din partea organizatorilor, DLG InterMarketing S.R.L., ne aduce la cunostinta ca, din cauza restrictiilor impuse de raspandirea coronavirusului in Romania si a masurilor decise de autoritati, portile AGRARIA nu se vor deschide la data stabilita 2-5 aprilie, targul fiind amanat pentru alta data.

Soarta este incerta si in privinta AGRIPLANTA, precum si a altor targuri si evenimente organizate in alte locuri sau de catre alti organizatori. Aceasta adevarata lovitura pentru bussinesul din agricultura se adauga restrictiilor din ultimul an privind prezenta animalelor la aceste evenimente, cauzate de Pesta Porcina Africana.

Citește și
1 Comentariu

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult