ATENŢIE: A apărut broșura Fonduri europene 2014-2020 pentru autoritățile publice locale

euro999Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) a realizat, în colaborare cu Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și Ministerul Culturii, publicația electronică Fonduri europene 2014-2020 pentru autoritățile publice locale.
Broșura cuprinde informații detaliate despre sursele de finanțare disponibile la nivelul României prin programele europene pentru organizațiile din sectorul public. Sunt prezentate 17 programe de finanțare, care însumează peste 100 de priorități de finanțare.
Materialul a fost redactat ca urmare a solicitărilor de informații primite din partea unor primării și consilii județene din toată țara (angajați, dar și primari sau președinți de consilii județene) care doreau să afle care sunt posibilitățile de finanțare a priorităților de investiții pe care le-au identificat pentru perioada 2016-2020.
Publicația va fi actualizată periodic. Pentru a fi la curent cu actualizările, vă invităm să vă abonați la Newsletter-ul MDRAP, conturile de facebook, twitter și linkedin.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole