ATELAJE CU CAI ȘI GALOPIADĂ SECUIASCĂ, PENTRU PROMOVAREA TURISMULUI ÎN COVASNA

Anul turismului în judeţul Covasna continuă cu patru evenimente ecvestre şi cinegetice, ce vor avea loc pe parcursul următoarelor două luni, printre acestea numărându-se Galopiada secuiască şi Campionatul naţional de atelaje cu doi cai.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Preşedintele Consiliului Judeţean Covasna, Tamas Sandor, a declarat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că în perioada 15-17 iunie judeţul Covasna va găzdui cea de-a şaptea ediţie a “Întâlnirii vânătorilor din Ţinutul secuiesc’, care se va desfăşura sub patronajul vicepremierului Ungariei, Semjen Zsolt şi al altor câteva personalităţi importante. Evenimentul va fi precedat, pe 10 iunie, de tradiţionala ‘recrutare a husarilor’.

AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

În perioada 7-9 iulie, localitatea Olteni, comuna Bodoc, va găzdui etapa a doua a Campionatului naţional de atelaje cu doi cai, iar pe 15-16 iulie, în localitatea Moacşa, va avea loc cea de-a şaptea ediţie a Galopiadei secuieşti.

Potrivit acestuia, terenul pentru atelaje de la Olteni are o suprafaţă de peste 5 hectare şi corespunde standardelor internaţionale.

‘Intenţia noastră neascunsă este să aducem aici cât mai multe competiţii naţionale şi internaţionale de atelaje’, a declarat Tamas Sandor, care a mai menţionat că pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Judeţean de joi se află un proiect de hotărâre ce vizează asocierea cu Federaţia Ecvestră Română şi finanţarea cu 50.000 de lei din bugetul CJ a campionatului naţional de la Olteni.

Preşedintele Consiliului Judeţean a mai spus că strategia autorităţilor locale de promovare a judeţului şi de atragere a cât mai multor turişti a început să dea roade, dovadă faptul că în primele trei luni numărul celor care au vizitat judeţul a crescut considerabil.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

‘În primele trei luni din acest an, comparativ cu primele trei luni ale anului trecut, s-a mărit numărul turiştilor. În Cluj şi Covasna s-a mărit cel mai mult, în Cluj cu 31,3%, iar în judeţul Covasna cu 27,7%’, a spus Tamas Sandor.

Anul turismului a fost lansat oficial în luna martie la iniţiativa Asociaţiei pentru Dezvoltarea Turismului din cadrul Consiliului Judeţean Covasna, când a fost prezentată şi oferta turistică a judeţului pentru anul 2017, care include, printre altele, castelele şi conacele, turismul balnear şi wellness, meşteşugurile tradiţionale şi gastronomia locală, centrele de echitaţie şi băile tradiţionale.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole