Argeş: Programul Cornul şi laptele a fost reluat

11

lapteConsiliul Judeţean Argeş a anunţat printr-un comunicat de presă că, începând cu data de 15 februarie, în unitățile de învățământ școlar și preșcolar din județul Argeș a fost reluată distribuția de produse lactate, în cadrul programului guvernamental ”Cornul și Laptele”.

„Astfel, în urma inițierii procedurii de insolvență în care a intrat societatea Lactag SA, produsul lactat distribuit  în școli va fi asigurat, până la finalul anului școlar 2015 – 2016, de către societatea  SIMULTAN SRL, din jud. Timiș, în calitate de creditor ipotecar al SC Lactag SA. Produsul lactat de care beneficiază 65.160 de elevi din județul Argeș este „Lapte tratat termic UHT, ambalat în ambalaj carton multistrat 200 ml”, fabricație SC Simultan SRL. Distribuția la unitățile de învățământ școlar și preșcolar va fi efectuată în continuare de firma SC Lactag S.A”, se arată în comunicat.

Termenii contractuali rămân aceiași de la data semnării contractului dintre Consiliul Județean Argeș și societatea Lactag (contractul nr. 9943/16.09.2015).

Citește și

Cmentariile sunt închise