Are un succes nebun, dar s-a ridicat din sărăcie. Connect-R: ”Mama făcea un fel de terci lichid ca să avem ce mânca. Dar au fost și zile când nu era nici ăla”

Connect-R este unul dintre cei mai tari artiști ai momentului și recunoaște cu mândrie că se trage dintr-o familie de romi. Iar viața lui nu a fost deloc ușoară, înainte să cunoacă succesul. Artistul a povestit că erau zile în care el și familia sa nu aveau nici ce pune pe masă.

Sărăcia nu l-a făcut să se dea bătut, ba din contră, l-a determinat să lupte pentru o viață. A plecat de jos, nu a avut nimic, în afară de talent cu carul. A fost  tot ce i-a trebuit pentru a deveni un bărbat pe picioarele lui și un artist ale cărui melodii sunt fredonate de o țară întreagă.

Solistul recunoaște însă că au fost momente când nu a avut nici ce să mănânce.

”Mama, la un moment dat, făcea un fel de terci. Păstra mălaiul că era foarte ieftin pe atunci și făcea un fel de terci. Foarte lichid și mâncam dintr-ăla când nu aveam nimic. Dar au fost zile când nu a fost nici terciul ăla. Și nici la școală nu i-a fost mai ușor (…) Cred că în clasa a II-a sau a III-a, m-a scos doamna Marin (învățătoarea, n.r.) în fața și zice: ‘Ștefan, uite, am hotărât cu părinții colegilor tăi să punem bani să îți luăm niște pantofiori, uniformă și un ghiozdan’. Asta a fost”, își amintește solistul cu amar.

Sursa: http://www.libertatea.ro//detalii/articol/connect-r-piveste-viata-dramatica-terci-mama-lipsa-mancare-425097.html

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult