ARBITRILOR DIN LIGA TRACTORIȘTILOR LI S-AU STRICAT CEASURILE

101

Fotbalul mic și foarte mic este plin de momente savuroase. La derby-ul etapei a 19-a din cadrul campionatului județean Călărași s-a adunat toată lumea, mai puțin arbitrii.

La pomul lăudat, să nu te duci cu sacul. Vorba asta bătrânească se potrivește perfect pentru multe meciuri de fotbal jucate la nivel județean. La sfârșitul săptămânii trecute, în județuș Călărași, la meciul dintre Victoria Chirnogi și Dunărea Ciocănești, scor 1-1, s-a adunat lume multă, echipele s-au pregătit ca la carte, însă au lipsit arbitrii.

Brigada alcătuită din Valentin Porumbel, din Oltenița, Ionel Bâțan și Laurențiu Ruse, ambii din Călărași, a ajuns la stadion cu 20 de minute după ora oficială de start a jocului. Cei trei fluierici, toți trei arbitri divizionari C, nu s-au rătăcit pe drum, n-au avut parte – Doamne, fereste! – de vreun accident rutier sau de vreo defectiune tehnică a mașinii, ci au întârziat pentru că în ziua jocului de la Chirnogi au mai avut de arbitrat și un meci de juniori în Capitală.

Să nu dăm cu pietre în cine nu trebuie. Nici gazdele n-au fost în formulă completă la acest derby. Antrenorul Adrian Cristea a fost plecat în Spania. Tot în aceeași etapă, dar la un meci de juniori disputat între Unirea Mânăstirea și Dinamo Sărulești, arbitri au ajuns cu întârziere la stadion pentru că li s-a stricat mașina pe drum.

Prestația din teren a fluierașilor i-a nemulțumit pe oaspeți, care n-au mai reacționat cu pumnii și picioarele, ca în vremurile bune, ci pe Facebook, acolo unde doare și mai tare.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult