MADR: APIA începe săptămâna viitoare operațiunile pentru plata subvențiilor pentru acciza la motorină!

Săptămana viitoare, funcționarii Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vor demara operațiunile necesare în vederea alocării sumelor pentru plata subvențiilor pentru acciza la motorina utilizată în agricultură, pe trimestrul II al anului 2022, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) remis sâmbătă redacției AgroTV.

În acest sens, a fost creat cadrul legal în vederea efectuării plăților la subvenția pentru acciza la motorina utilizată în agricultură, pe trimestrul II al anului 2022, se arată în comunicatul MADR

„După cum v-am asigurat de fiecare dată, facem tot ce este posibil pentru ca sumele cuvenite să ajungă în cel mai scurt timp la fermierii noștri. Astfel, am elaborat ordinul de ministru pentru acordarea subvențiilor pentru acciza la motorină, care a fost publicat în Monitorul Oficial nr. 867, din data de 2 septembrie 2022, la 24 de ore de la data publicării HG nr. 1.074 în Monitorul Oficial nr. 859, din 1 septembrie 2022 privind instituirea unei scheme de ajutor de stat pentru reducerea accizei la motorina utilizată în agricultură”, a declarat ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole