Aparitie surprinzatoare a marchizului Antinori. "Regele vinurilor", vizita-fulger in Romania

59

Membru marcant al elitei mondiale a vinurilor, Piero Antinori a fost prezent la lansarea unei noi game pentru piata din tara noastra.
Evenimentul la care si-au facut prezenta cateva dintre numele grele din lumea producatorilor de vin a avut loc la finalul saptamanii trecute in resedinta ambasadorului Marii Britanii, domnul Martin Harris. Iar atentia cunoscatorilor s-a indreptat imediat spre marchizul Piero Antinori, cel de-al 26-lea urmas al familiei care de mai bine de 600 de ani se ocupa cu producerea de vinuri in Italia.

Traditia lor a inceput in 1385, cand Giovani di Piero Antinori a devenit membru al Arte Fiorentina dei Vinattieri. De atunci, aceasta familie toscana a dominat piata din Italia, devenind recunoscuta in intreaga lume, fiind considerata la baza revenirii in top a vinurilor produse in “Cizma”. Piero Antinori a testat cu ocazia calatoriei sale in Romania noua gama pe care compania sa o lanseaza in tara noastra impreuna cu un alt producator important. Foarte discret pe intreaga durata a vizitei, marchizul a impresionat prin eleganta si modestie.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult