APA, RESTRICȚIONATĂ pentru că oamenii o folosesc la irigații!

Compania de Apă Oltenia (CAO) a restricționat furnizarea apei în trei localități doljene din cauza secetei și a consumului excesiv pentru irigații, informează gds.ro.

„Din cauza secetei și a faptului că a crescut mult consumul de apă al utilizatorilor din localitățile Călărași, Sărata și Dăbuleni, județul Dolj, Compania de Apă Oltenia este nevoită să restricționeze, începând cu data de 23.05.2022, furnizarea apei potabile către populație, astfel încât să poată asigura necesarul pentru uz casnic”, se arată într-un comunicat al CAO.

Potrivit reprezentanților companiei, furnizarea apei potabile pe parcursul lunilor de vară se va desfășura după următorul program: în intervalele orare 06.00 – 12.00 și 18.00 – 24.00, în localitățile Călărași și Sărata, și în intervalele orale 06.00 – 11.00 și 18.00 – 23.00, în Dăbuleni.

„Facem apel la toți utilizatorii să folosească apa doar pentru consum casnic, nu pentru udarea culturilor agricole, a gazonului, umplerea bazinelor și a diverselor recipiente folosite în alte scopuri decât cele prevăzute în contract, deoarece orice consum peste medie este resimțit de toți consumatorii branșați la rețeaua respectivă!”, se mai arată în comunicatul CAO.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole