Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la AFIR! Tinerii fermieri care primesc fonduri europene

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe site-ul oficial al instituției rapoartele de selecție pentru etapa a doua de depunere a proiectelor pentru submăsura 6.1, instalarea tinerilor fermieri.

Potrivit rapoartelor publicate de AFIR, 496 de tineri fermieri au fost selectați pentru finanțare în zona non-montană, aceste proiecte atingând o valoare totală de 22.780.000 euro. Alte 1250 de proiecte au fost declarate eligibile, dar nefinanțate, 59 de proiecte au fost neconforme, 426 neeligibile, iar 53 de proiecte au fost retrase.

În ceea ce privește zona montană, au fost selectate pentru finanțare 258 de proiecte, în valoare totală de 12.090.000 euro. Alte 214 proiecte au fost declarate eligibile, dar nefinanțate, 18 proiecte au fost neconforme, 86 de proiecte au fost declarate neeligibile, iar 12 proiecte au fost retrase.

Lista completă cu toți beneficiarii selectați poate fi citită pe site-ul AFIR.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu aloca fonduri si pentru ceilslti 1250 de fermieri.Guvernul ne spune faceti agrictura faceti proiecte unde sunt banii europeni pt dezvoltarea agriculturii.O mare dezamagire dupa atata umblatura dupa acte .drumuri .bani cheltuiti domnii fe la minister ne spun ca suntem eligibili dar le pare rau ca nu mai sunt fonduri RUSINE.
    Noi romanii nu avem fonduri la sanstate.la agricultura la invatamant dar avem bani pentru pensii specialeRUSINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole