Anunț APIA – Ultima șansă pentru fermierii care vor subvenții în 2021

Ultima săptămână pentru depunerea cererilor unice de plată la APIA! Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură continuă campania de primire a Cererilor unice de plată pentru anul 2021.

În zilele de sâmbătă, 08.05.2021 și duminică, 09.05.2021 au fost primite 9.309 cereri unice de plată la nivel național pentru o suprafață de 237.038 hectare, a anunțat instituția într-o postare pe pagina oficială de facebook.

De la începutul campaniei până în prezent s-au înregistrat 680.206 cereri pentru o suprafață totală de 6.118.107 hectare.

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură reamintește fermierilor care nu au depus încă cererea unică de plată în anul 2021 că au mai rămas doar câteva zile până la finalizarea Campaniei de primire a cererilor unice de plată, 17 mai 2021 fiind data limită pentru depunerea documentației.

Pentru că siguranța în contextul pandemiei este foarte importantă, fermierii depun cererea prin mijloace electronice fără a se prezenta la Centrele judeţene/locale APIA şi/sau Centrul Municipiului Bucureşti.

APIA este alături de fermieri pe tot parcursul Campaniei și acordă tot sprijinul necesar pentru parcurgerea cu succes a etapelor necesare pentru accesarea fondurilor europene și de la bugetul de stat.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole