ANST ARE GRIJĂ DE MEDIU

13

Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret și Asociația Viitor Plus au încheiat un parteneriat de colaborare în vederea realizării unei campanii de colectare și recialare a deșeurilor de hârtie.
Prin această acțiune, ANST dorește să contribuie la reducerea exploatării excesive a copacilor și implicit la refacerea pădurii. De asemenea, prin reciclare se reduce cantitatea deșeurilor cajunse în natură.


“Pentru început vom promova în structura internă a ANST activitatea de colectare a deșeurilor, în scopul reciclării și valorificării lor, urmând ca toate sumele obținute din valorificarea maculaturii să fie direcționate în scopul regenerării pădurilor țării, prin programul Adoptă un copac. Noi, tinerii, considerăm că ocrotirea mediului înconjurător ar trebui să reprezinte un obiectiv de înaltă prioritate pe agenda oricărei instituții și sperăm că exemplul nostru va fi urmat de cât mai multe structuri guvernamentale și, nu în ultimul rând, de toți oamenii de bună credință”, a punctat vicepreședintele ANST, Victor Ionescu.

Citește și

Cmentariile sunt închise