ANI: Consilier al ministrului Daea, avere nejustificată!

Bombă la Cabinetul Ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale! Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a stabilit că Mihai Amarandei, fost consilier personal al ministrului Petre Daea, nu poate justifica o avere de peste 180.000 de euro, se arată într-un comunicat al instituției remis, marți, presei.

Astfel, inspectorii de integritate au constatat „existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 188.193 euro între averea dobândită şi veniturile realizate de către Mihai Amarandei, în perioada exercitării funcţiei publice”, se arată în comunicatul citat.
Prin urmare, ANI a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Iaşi, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Mihai Amarandei.

În ultima declaraţie de avere depusă în august 2022, Mihai Amarandei a menţionat că deţine şase terenuri (peste 14.000 mp teren agricol şi aproape 4.000 mp intravilan) şi trei case (cu suprafeţe de 276 mp, 245 mp şi 286), având venituri anuale de 80.000 lei. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole