Amenzi uriase pentru smecherii de la tara

“Îți pui mâinile în cap” – spune reporterul celor de la Ziarul de Iași, aflat împreună cu polițiștii prin satele Moldovei, care numai în ultimele zile au dat amenzi de UN MILION de lei. De exemplu, la

Zmău – Lungani, județul Iași, românii veniți din zonele ROȘII zburdau pe ulițe, fără să țină cont de măsurile stricte decise pentru binele tuturor.  Vă prezentăm fragmente din reportajul colegului din presa locală, în speranța că NU SE VA MAI ÎNTÂMPLA așa ceva:

”Ce am putut vedea aici te îngrozeşte de-a binelea. Aici(Zmău – Lungani, județul Iași -n.r.) s-au deplasat mai multe forţe alcătuite din poliţişti şi jandarmi cu portavoce şi au început să circule prin sat. De cum au intrat, am observat circa zece copii ce jucau fotbal plus trei autoturisme şI mai mulţi tineri care ascultau manele. Iar căruţele şi oamenii circulau pe drumuri în voie, ba chiar şi un porc zburda liber pe un drum prăfuit. Poliţiştii şi jandarmii au luat mai întâi la întrebări doi tineri care şi-au lăsat maşina fix în intersecţie, blocând drumul. Unul dintre ei era băut, fiind luat pe sus şi dus la secţia rurală. Alţi trei tineri se plimbau pe o altă stradă, fiind întorşi din drum, spre casele lor. Un altul, băut bine, ne-a strigat de la depărtare: <<Dacă vreţi să ne omorâţi, măcar să nu stăm în casă>>, apoi a intrat rapid în casă. Uimirea poliţiştilor a fost atunci când au observat un microbuz oprit pe marginea drumului. Din acesta tot ieşeau oameni.

Fiecare dintre ei a fost verificat la documente, câţiva dintre ei fiind sancţionaţi. Şoferul a spus că şi-a luat vecinii din Târgu Frumos, de pe drum. <<Eram prin zonă şi i-am văzut cum făceau din mână. I-am luat cu mine>>, a spus şoferul microbuzului, râzând…“

În concluzie, la vreme de BOLEȘNIȚĂ, numai proștii râd în stradă sau pe uliță. Deștepții se hilizesc din casă, sau chiar după gardul bătăturii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole