Amenzi de peste 100.000 de lei, aplicate de Direcția Silvica

Reprezentanții Direcției Silvice Iași spun că inspectorii din cadrul instituției silvice au efectuat mai multe verificări în ultima lună. În urma verificărilor, au fost constatate mai multe nereguli pentru care au fost aplicate sancțiuni drastice menționează cei de la Direcția Silvică. 
 
Totodată, mai trebuie precizat că la controlul circulației materialului lemnos au fost efectuate 34 de acțiuni de control, iar alte 13 verificări au fost efectuate în cantoanele silvice arondate ocoalelor silvice din subordinea Direcției Silvice Iași. În aceeași perioadă au fost constatate 22 de contravenții silvice, fiind aplicate amenzi în valoare de aproape 100.000 de lei adaugă cei de la Direcția Silvică. 
 
Volumul total al arborilor tăiați în perioada menționată a fost de 24 de metri cubi (un mc/canton silvic), din care 19 metri cubi nejustificați de către personalul silvic. Inspectorii din silvicultură vor demara în următoarea perioadă mai multe verificări și la personalul silvic, verificări ce se fac în mod constant conchis reprezentanții Direcției Silvice Iași. 
 
Autor: Daria Diaconiuc
Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult