AMENDA usturatoare data unui crescator de animale

Un fermier din județul Botoșani, comuna Tudora, care deține o fermă de animale a primit o amendă usturătoare de la comisarii Gărzii de Mediu Botoșani, în valoare de 10.000 de lei. Potrivit informațiilor Gărzii de Mediu, fermierul creștea vaci pe un amplasament fără a deține autorizație de mediu.

În urma unei sesizări, comisarii Gărzii de Mediu au făcut verificări la amplasamentul din extravilanul comunei Tudora. Echipa a descoperit o fermă de animale care își desfășoară activitatea fără să aibă toate actele în regulă. „Pe amplasament se desfășoară activitate de creștere a bovinelor cu lapte și a altor bovine fără a deține autorizație de mediu”, se arată într-o comunicare a comisarilor de mediu, care au constatat și că „ parțial, gunoiul de grajd era depozitat în afara platformelor special amenajate”. „S-au stabilit măsuri în sarcina proprietarului, pentru remedierea neconformităților constatate și totodată s-a aplicat o sancțiune în valoare de 10.000 lei pentru lipsă autorizație de mediu”, conchide informarea Gărzi de Mediu, citat de monitorulbt.ro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole