Alina State are echipa de fotbal, afaceri cu gaini si este credincioasa Becali are o "sosie" feminina la Hunedoara!

12

O milionara din Deva si-a luat echipa de fotbal de Liga a treia pe care vrea sa o duca in primul esalon. La doar 32 de ani, Alina State e un fel de „Becali de Hunedoara”, avand mai multe lucruri in comun cu patronul Stelei: face afaceri cu gaini (dupa cum se stie si Becali are o „Avicola”) si este foarte credincioasa, ca si bossul din Ghencea.


Alina State are o companie cu o cifra de afaceri estimata la peste 25 de milioane de euro si cu peste 400 de angajati. In memoria tatalui sau, care a fost pasionat de fotbal, tanara milionara din Deva s-a implicat, inca de acum cinci ani, in finantarea unor echipe de fotbal din judetul Hunedoara. Cea mai recenta achizitie a ei este FC Hunedoara, un club de liga a treia cu care Alina State are planuri mari: va incerca sa o readuca in prima liga, acolo unde FC Corvinul Hunedoara, predecesoarea clubului infiintat in urma cu doua sezoane, a facut istorie in anii a70.
Datorita investitiilor in fotbal, a afacerilor cu produse avicole si a faptului ca este un om credincios, Alina State este comparata cu patronul Stelei, Gigi Becali. Totusi, spune tanara milionara, exista cateva diferente: „Gigi Becali are o echipa intr-o liga superioara, dar o companie avicola intr-o liga inferioara, spre deosebire de mine, care investesc intr-un club de liga inferioara, dar administrez o afacere in acelasi domeniu ca el, insa intr-o liga superioara”. Dupa modelul Gigi Becali, si finantatoarea echipei FC Hunedoara spune ca inaintea meciurilor importante poarta discutii cu fotbalistii „pentru a-i motiva”.
Invarte milioane de euro

Citește și

Cmentariile sunt închise