Alina Sorescu se mentine cu supa-crema de avocado

Alina Sorescu a impresionat placut publicul afisand un look matur, glamour si foarte feminin, in cea mai recenta sedinta foto realizata de Alex Galmeanu.

Sotia designerului Alexandru Ciucu este acum o femeie matura, implinita, iar  acest lucru se vede cu ochiul liber din atitudinea ei.

Alina arata acum mai bine ca oricand, iar unul din secretele sale il reprezinta un fruct cu proprietati aproape miraculoase.

Este vorba de avocado, pe care vedeta il utilizeaza atat in alimentatie, cat si ca produs cosmetic natural.

 

De curand am descoperit proprietatile pe care le are avocado asupra sanatatii organismului. Imi place sa il consum ca fel de mancare in forma cruda, nu tratata termic, ca desert, in salate, preparat ca supa-crema sau din cand in cand sub forma de guacamole. Are efecte tonice asupra organismului si beneficii antioxidante. Chiar daca are grasimi, se digera usor, fiind considerat unt vegetal“, declara Alina Sorescu.

Alimentul este folosit de ea si in ingrijirea tenului, mai precis in calitate de masca hranitoare pe baza de avocado si miere. Tenul este intens hidratat fara urme grase la suprafata.

„Este de ajuns o jumatate de avocado bine copt si pisat pana devine pasta si un sfert de ceasca cu miere”, declara Alina.

Sursa: http://ro.omg.yahoo.com/alina-sorescu-se-mentine-cu-supa-crema-avocado-100000450.html

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult