24 iunie 2021 - 23:59

carnea

Carnea de porc- mai bună decât cea de vită!

0
Într-o eră în care raw-veganismul atrage tot mai mulți adepți, iar carnea de porc e pusă la colț, renumitul nutriționist Mihaela Bilic, medicul vedetelor,...
zacusca

Mare lanț de supermarketuri, amendat pentru eticheta falsă la zacuscă

0
Un mare lanț de magazine din România a fost amendat de Oficiul pentru Protecția Consumatorului (OPC) pentru că vindea zacuscă ca cărei etichetă conținea...
timpurii

Sfaturi utile pentru recolte timpurii de ceapă

0
Pentru a avea recolte timpurii de ceapa, spanac sau salata, insamnatarea din toamna este cheia succesului, iar legumicultorii stiu acest lucru. Ei sunt cei...
făina

4 dintre cele mai importante tipuri de făină și proprietățile lor

0
Făina este unul dintre cele mai utilizate ingrediente în bucătăriile românești, mai ales acum, în perioada sărbătorilor. Fiind o sursă importantă de carbohidrați, minerale...
Puiu Ilisei ciuperci

Pentru alții gunoi, pentru noi calitate superioară! Ciupercile aruncate de străini ajung pe mesele...

0
După ouă și carne, piața românească a fost invadată și de ciupercile poloneze, însă problema și mai mare este alta. Ceea ce ei văd...
peste lufar

Cel mai gustos pește din Marea Neagră

1
"Pește din Marea Neagră, pește muncit, pește extraordinar de bun, este expediat oriunde este nevoie în România" de catre o firma românească de produse...
scrijele

Scrijele din fructe uscate – rețeta din moși-strămoși cu care un tânăr antreprenor a...

0
Un tânăr antreprenor are o mică afacere cu scrijelele din fructe uscate. Ideea scrijelelor de fructe ca la bunica s-a născut în anul 2015,...
salmonella

Atenție la ce mâncați! Zeci de tone de carne cu Salmonella au ajuns în...

1
Mai multe probe din carne de pasăre adusă din Polonia au fost descoperite cu Salmonella de către specialiștii din cadrul DSVSA Iași. Tone de...
brânză Sângeorz-Băi

VIDEO Ce mai lapte! Ce mai brânză! Bijuteriile culinare de la Sângeorz-Băi

0
Inteligența amestecată cu nevoia de a răzbi i-a unit pe crescătorii de animale din zona Sângeorz-Băi. Condițiile speciale de preparare a brânzeturilor fac din...
usda

Porumbul: proprietati si beneficii pentru sanatate

0
În urmă cu peste 5.000 de ani, civilizațiile precolumbiene (Aztecii; Mayasii) au cultivat porumbul cu fervoare. Astăzi, planta graminee este din nou un deliciu...

Branza de post, pe neintelesul fermierilor… ”Protectia Consumatorului doarme in papuci”

0
În goana după profituri, industria alimentară pare a fi uitat principala sa menire, aceea de a hrăni populația sănătos. Aceasta este concluzia pe care...

VIDEO O delicatesa inedita – omleta din ou de strut

0
O rețetă simplă transformată într-o rețetă de poveste. Omletă poate să prepare orice novice în bucătărie, însă o omletă din ou de struț înseamnă...
paine romaneasca

Adio paine romaneasca! Graul nu indeplineste conditii de panificatie

0
Seceta de anul acesta a făcut ravagii în culturile de toamnă, iar predicțiile pentru recolte sunt sumbre. Fermierii spun că este posibil să nu...
cartof

Romanii consuma tot mai putini cartofi! Din ce cauza s-a prabusit cererea

0
În 2018 consumul intern de cartofi s-a redus cu 1,7% an/an la 1,87 milioane de tone, cel mai scăzut nivel din 1997, informează Mediafax. Această evoluţie...

Vremea capricioasa ne arde la buzunare! Painea s-ar putea scumpi in curand

0
Seceta scumpeşte pâinea. Fermierii se plâng că recolta de grâu o sa fie cu mult mai mică în acest an. Unii procesatori spun că...
roșii tomate culturile de legume in spatii protejate schema de ajutor de minimis

VIDEO Cum arata o rosie autentic romaneasca si ce gust are

0
În vremurile pe care le trăim, este mai important decât oricând să mâncăm românește, să susținem agricultura și producătorii autohtoni, care ne oferă hrană...