Alex Jurconi: Dorim să accedem pe pieţe pe care nu am ajuns niciodată

37

JURCONI2Joi, 31 octombrie, în cadrul Indagra, a avut loc primul congres PRO AGRO. La acesta au participat oficialităţi, reprezentanţi ai mediului de afaceri şi ai asociaţiilor cu profil agricol din România şi din străinătate.

Preşedintele PRO AGRO, Alex Jurconi, a afirmat în deschiderea conferinţei că intenţia PRO AGRO este aceea de a duce mesajul fermierilor şi procesatorilor români şi în străinătate, de a-i ajuta pe producătorii autohtoni să îşi vândă mărfurile şi pe pieţele din alte state. El a apreciat ca fiind de bun augur semnalele venite de pe piaţa chineză, unde, în perioada următoare, România va exporta carne. Sau de pe pieţele din ţările arabe. “Dorim să accede pe pieţe pe care nu am ajuns niciodată, să le deschidem noi orizonturi fermierilor români”, a afirmat Jurconi.

El a subliniat faptul că, pentru a face performanţă, fermierii tineri din România au nevoie de sprijinul şi sfaturile celor cu experienţă şi că federaţia pe care o conduce va încerca să “asigure tranzitul dintre cultura agricolă între noii şi vechii agricultori din ţară”. (Sursa foto: business-review.eu)

Citește și

Cmentariile sunt închise