AJUTOR PENTRU AGRICULTORI! SE LANSEAZĂ SIMULATORUL PENTRU SUBVENȚIE

Cu o săptămână înainte de depunerea cererilor unice va fi lansata versiunea gratuita a simulatorului de subvenții pentru zootehnie.

Simulatorul va fi disponibil începând de duminică, 26 februarie 2017, ora 12:00, pe site-ul INOVAGRIA, Softul performant permite fermierilor să calculeze, în mod gratuit, valoarea estimată a subvențiilor și să depună corect cererile unice de plată la APIA, atât pentru culturile vegetale, cât și pentru zootehnie.

Simulatorul de subvenții pentru sectorul zootehnic a fost creat pornind de la dificultățile semnalate de fermieri la depunerea cererii unice. SIVECO România a transpus cerinţele lor într-o aplicație care răspunde nevoilor reale și imediate exprimate de fermieri.

INOVAGRIA este de un real folos fermierilor, prin:

· Propunerea schemelor de plată din sectorul zootehnic pentru care se poate solicita subvenție -în acest mod, fermierul poate solicita o schemă sau o măsură de ajutor despre care nu știa că o poate accesa.

- Publicitate -

· Avertizarea asupra condițiilor de eligibilitate care trebuie îndeplinite pe fiecare schemă – astfel se pot evita eventualele penalități aplicate asupra subvențiilor primite.

· Prezentarea listei de documente necesare depunerii cererii – în acest fel, fermierul câștigă timp și poate evita surprizele neplăcute la depunere sau chiar depunerea întârziată a cererii din cauza documentelor inexistente sau incomplete.

· Estimarea sumei corespunzătoare solicitărilor efectuate.

„Am simțit că este nevoie să ne adresăm și fermierilor din sectorul zootehnic, folosind experiența acumulată de echipa noastră în ultimii ani. Am observat că în anii trecuți aceștia au întâmpinat greutăți pornind de la depunerea cererii și până la primirea banilor. Am discutat cu ei și am încercat să venim cu soluții la problemele lor. Așa am ajuns la soluția pe care o oferim acum fermierilor: simulatorul GRATUIT pentru subvențiile din sectorul zootehnic, prin care aceștia au posibilitatea să își MAXIMIZEZE SUMA FINALĂ a subvențiilor anuale. Este o soluție 100% integrată și 100% românească! Simulatorul va fi disponibil începând de duminică, 26 februarie 2017, ora 12:00, pe site-ul INOVAGRIA http://www.inovagria.ro”, declară Gabriel Lospa, directorul departamentului eAgriculture din cadrul companiei care a realizat soft-ul..

Cu ocazia lansării simulatorului pentru subvenții zootehnice, producatorul mai pune la dispoziția fermierilor și Registrul Animalelor, un nou modul INOVAGRIA care asigură inventarul exploatațiilor zootehnice. INOVAGRIA este o aplicație performantă, accesibilă și flexibilă de management al fermelor, prin care procesele agricole și zootehnice sunt mai ușor de monitorizat și de gestionat, ceea ce conduce la performanțe ridicate.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole