27 ianuarie 2022 - 04:40

AGROTV, în grila Telekom

De luni, 2 noiembrie 2015, programele AGROTV pot fi vizionate și prin platforma de satelit a Telekom România, la poziția 135.

Astfel, singura televiziune națională din România dedicată agriculturii și agricultorilor este accesibilă unui număr și mai mare de telespectatori.

Potrivit studiilor IRES, producțiile AGROTV, realizate în cele două studiouri, din Cluj și București, sunt urmărite constantde peste 5 milioane de telespectatori. Relevanța și utilitatea informațiilor oferite de televiziune fac AGROTV lider în reprezentarea şi promovarea intereselor fermierilor, cu un procent de peste 58%, aproape dublu faţă de următoarea televiziune clasată.

Același studiu IRES relevă și faptul că televiziunea este sursă principală de informații din domeniul agriculturii pentru peste 44% din români. De asemenea, mai mult de 82% dintre cei interesaţi de agricultură preferă televiziunea ca principală sursă de informare.

AGROTV este o televiziune naţională, adresată în primul rând agricultorilor, dar şi telespectatorilor doritori de conţinut alternativ. Are acoperire naţională, fiind distribuit prin operatorii RCS-RDS, UPC, Telekom, precum și de operatorii locali.

AGRO TV poate fi urmărit şi online pe platforma www. agro-tv.ro/live/, 24 de ore din 24.