Agronomiada, în perioada 8-11 mai, la Iași

26

usamv_iasi_mareUniversitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi va organiza cea mai importantă competiţie adresată studenţilor din universităţile de profil din ţară.

În perioada 8 – 11 mai 2014, la Iași,  va avea loc concursul profesional ştiinţific şi sportiv „Agronomiada – Excelenţă şi Fair Play” ediţia a XXVI-a, eveniment studenţesc ce constă într-o competiţie la mai multe discipline profesionale din cadrul specializărilor agronomice, horticole, zootehnice şi medicină veterinară şi trei sportive (fotbal, volei şi pescuit sportiv). La concurs vor participa aproximativ 350 de studenţi de la universităţile agronomice din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Craiova, Chişinău şi Iaşi.

Festivitatea de deschidere a concursului este programată pentru data de vineri, 9 mai 2014, la ora 10.00 în Aula Magna “Haralamb Vasiliu” iar de la ora 11.00 se vor desfăşura concursurile profesionale. Competiţiile sportive sunt programate vineri şi sâmbătă în intervalul orar 11.00 – 18.00, în timp ce festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 10 mai , de la ora 19.00.

USAMV Iaşi a mai organizat competiţia studenţească “Agronomiada” în anul 2009. De atunci şi până în prezent studenţii Universităţii ieşene au câştigat, an de an, premii remarcabile în cadrul competiţiilor organizate de celelalte universităţi de profil din ţară.

Daria Raluca Diaconiuc

Citește și

Cmentariile sunt închise