Agromalim (11-14 septembrie 2014), cel mai mare eveniment agricol din Vestul țării a ajuns la a XXV-a ediție

17

Banner_agromalim_250x250Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 11–14 septembrie 2014, la Complexul Expo Arad, cea de-a XXV-a ediție a evenimentului internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje – AGROMALIM. Cu sprijinul partenerului TV principal, AGRO TV, organizatorii vă propun o ediţie specială pentru unul dintre cele mai însemnate evenimente în domeniul agriculturii din România.

La festivitățile de deschidere a evenimentului vor participa oameni de decizie în domeniu, atât din țară, cât și de peste hotare. Camera Agricolă a Ungariei, însoțită de o numeroasă delegație de agricultori maghiari și-au confirmat deja participarea.

Aproximativ 240 de firme și crescători de animale din România, Ungaria, Germania,  Austria, Italia, Slovenia, Polonia și Serbia vor expune la Expo Arad. În cadrul AGROMALIM vor fi expuse: tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale, medicamente și instrumentar de uz veterinar, echipamente pentru industria alimentară, produse agroalimentare, ambalaje, servicii de consultanță, reviste, cărți și cataloage de specialitate, animale de rasă (taurine, ovine, cabaline, animale de hobby).

Așa cum s-au obișnuit, vizitatorii evenimentului pot găsi și la ediția din acest an o gamă completă și variată de tractoare, combine, mașini și utilaje agricole, cei mai importanți producători și importatori fiind prezenți la eveniment.  Agromalim se adresează fermierilor care deţin exploataţii mari, micilor fermieri, specialiştilor din cercetare și învățământ, agenţilor economici din industria agro-alimentară şi reprezintă o bună oportunitate pentru firmele expozante să își prezinte oferta de produse și servicii.

Expoziţia de Animale organizată cu sprijinul asociaţiilor de crescători de animale și al ANARZ Bucureşti şi OARZ Arad va prezenta taurine, ovine şi caprine ale membrilor asociaţiilor de crescători, vor fi bonitate (sâmbătă) şi premiate (duminică) cele mai frumoase exemplare expuse, va fi decernat titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar de Bălţată românească, se va alege Campioana la rasa Holstein Friză. Tot în cadrul expoziţiei de animale vor mai fi expuse cabaline, păsări, porcine şi animale de hobby.

Tema principală a programului de conferințe din acest an va fi prezentarea Măsurilor PNDR 2014 – 2020, schemele de  sprijin pentru  agricultori pe diferitele programe naționale și europene de susținere a agriculturii precum și alte posibilități de finanțare pentru fermieri. În cele patru zile vor mai avea loc întâlniri de afaceri între firme românești și străine, întâlniri ale asociațiilor de fermieri, prezentări de firma şi conferinţe pe teme de specialitate.

 

Citește și

Cmentariile sunt închise