AGRO OLTENIA, PUNCTUL DE INTALNIRE AL FERMIERILOR OLTENI

Târgul AGRO OLTENIA dorește să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii și industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozanților o oportunitate unică de a-și pune în valoare produsele, tehnologiile și proiectele de dezvoltare.

Mașini, tractoare și utilaje agricole performante, produse dedicate creșterii animalelor și păsărilor de fermă, pomiculturii și legumiculturii vor fi prezentate de către expozanți.
Târgul se adresează atât marilor producători agricoli cât și microfermelor, gospodăriilor țărănești active, producătorilor de produse alimentare tradiționale și țărănești, entităților non-agricole din mediul rural, precum și agricultorilor pasionați.

Pe lângă firmele de pe piața din România și-au anunțat prezența la târg firme de profil din Bulgaria, Serbia, Spania, Italia, Ungaria și Israel. În cadrul evenimentului, va avea loc o expoziție de animale și păsări de rasă, cât și prezentarea unor soiuri românești de măr și căpșuni. Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promoționale pe toată perioada târgului, premii, tombole și vouchere de reduceri. Pe durata târgului vor fi organizate conferințe și seminarii, prezentări și demonstrații dedicate în special vizitatorilor specialiști.

Vor fi organizate simpozione privind valoarea nutrițională și economică a căpșunului, precum și valoarea nutrițională și economică a zmeurului/murului/afinului/coacazului și altor fructe de pădure. Nu în ultimul rând, cei prezenți vor putea afla arta cultivării ciupercilor Pleurotus, Champignon și Shiitake (ciuperca parfumată) ca afacere sau hobby.

În parcarea din fata Centrului Multifuncțional vor fi instalate 6 corturi de mari dimensiuni în suprafață totală de 1300 mp în care vom regăsi expozanții prezenți la târg. Atmosfera de voie bună va fi întreținută de interpreți și ansambluri folclorice din toată regiunea Olteniei ce vor concerta pe o scenă de mari dimensiuni instalată în parcarea Centrului Multifuncțional. Pentru vizitatori va fi amenajată o zona de food unde se vor servi bunătăți din bucătăria tradițional românească stropite din belșug cu diverse soiuri de vin de la producători expozanți din regiunea Olteniei.

Pe durata celor trei zile de târg, organizatorii vor asigura pentru vizitatori transport gratuit din principalele cartiere ale orașului către AGRO OLTENIA. Se estimează un număr de 8000 de vizitatori care pe lângă AGRO OLTENIA vor avea posibilitatea să viziteze și TÂRGUL DE COMERȚ AL OLTENIEI EDIȚIA II, ce se va desfășura în acela;i timp în pavilionul central din Centrul Multifuncțional. Evenimentul va fi puternic mediatizat atât în presa locală, cât și în cea centrală. Vor exista panotaje stradale ce vor anunța evenimentul în toate județele Olteniei. Un număr de patru radiouri vor difuza spoturi publicitare și vor avea emisiuni dedicate evenimentului.

Reviste de specialitate vor fi prezente la târg unde vor organiza sesiuni și conferințe pe teme specifice evenimentului. Nu în ultimul rând, evenimentul va fi prezentat pe posturile de televiziune și în mediul online.

Organizatoarea AGRO OLTENIA este firma PS Multiservices SRL cea care organizează cele mai mari evenimente expoziționale din Oltenia: Târgul de Comerț al Olteniei și Târgul de Turism al Olteniei.

Perioada de desfășurare:
13-15 OCTOMBRIE 2017


Program Târg:
Vineri: 10.00 — 19.00
Sâmbătă: 10.00 — 19.00
Duminică: 10.00 — 16.00

Locație:
Centrul Multifuncțional Craiova, str. Târgului nr 26.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole