Agriculturaromaneasca.ro: Un proiect de comunicare dedicat fermierilor

55

valentinAgricultura Românească este visul unui tânăr absolvent de studii superioare agronomice dornic să afle şi să facă lucruri noi.

Acest vis a luat naştere în anul 2009 când Valentin Albu a terminat facultatea şi a început să caute informaţii pentru agricultori, sprijin pe internet.

Şi-a dat repede seama că reţeaua nu era foarte generoasă cu fermierii şi a hotărât să se pună pe treabă,să conceapă o platformă, un portal, ceva care să includă toate informatiile tehnice si noutatile despre agricultură , horticultură, zootehnie, medicină veterinară şi agroturism intr-un singur loc.

A creat o comunitate virtuală agro, o expoziţie virtuală de utilaje , o secţiune a istoriei agriculturii, secţiuni care astăzi sunt pe site-ul agriculturaromaneasca.ro, dar in 2009 era prea devreme pentru oamenii dindomeniu, aceştia nu erau încă pregătiţi pentru un astfel de proiect, lucru descurajator pentru o perioada.

Dar în 2011 în februarie, a încercat din nou. A mers in Iaşi si a inceput colaborarea cu o firmă de webdesign pentru aplicarea proiectului de pe hartie in plan virtual.

A fost foarte greu pentru ca nu ştia de unde să începă… Avea o viziune, dar cei de la firma de webdesign aveau alta . Şi totuşi a fost găsită o soluţie de mijloc

In 2011 mai exact pe 30 august s-a lansat oficial Platforma virtuala www.agriculturaromaneasca.ro. (Integral pe fabricademarci.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise