Ora 20.00 – Agricultura la Raport. PNS, PNRR și alte planuri….pentru agricultură?

Subiecte fierbinți și astăzi la Agricultura la Raport. Cel mai urmărit talk show agricol din România, revine astăzi în fața dumneavoastră cu noi declarații și debateri la zi pe marginea celor mai importante decizii care se iau în această perioadă pentru agricultura românească.

Ovidiu Ghinea va discuta alături de invitații săi, Ștefan Gheorghiță și Alexander Degianski despre Planul Național de Redresare și Reziliență și despre mult așteptatul Plan Național Strategic.

Ce spun fermierii despre recentele consultări dintre reprezentanții agricultorilor și oficialii din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, dar și despre soluțiile pe care cei mai mulți dintre ei le doresc de urgență pentru a-și rezolva nenumăratele probleme cu care se confruntă, aflați în ediția de astăzi a emisiunii Agricultura la Raport

Ce de fiecare dată, la acest dialog puteți participa și dumneavoastră, folosind pagina oficială de Facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Așteptăm acolo toate mesajele și întrebările dumneavoastră și vom ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole