Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Planurile APIA la început de an

Un An Nou, o nouă ediție Agricultura la Raport

Cel mai urmărit talk-show agricol din România revine și începe anul 2022 cu cele mai importante subiecte din actualitatea agriculturii românești.

Adrian Pintea, directorul general al Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură vine astăzi, de la ora 20:00, alături de Ovidiu Ghinea, în studioul AgroTV.

Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantitățile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente trimestrului IV al anului 2021; când începe plata Ajutoarelor Naționale Tranzitorii pentru sectorul vegetal și sectorul zootehnic, precum și care sunt plățile și măsurile desfășurate de APIA la începutul acestui an, aflați astăzi la Agricultura la Raport !

De la ora 21:00 Ovidiu Ghinea și invitații săi vorbesc despre gospodăria țărănească și noul cadru legislativ pentru cei care fac parte dintr-o cooperativă agricolă comună.

Ca de fiecare dată vă invităm să ne fiți alături și pe pagina de facebook a emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport.

Vă așteptăm toate mesajele și întrebările și ținem legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole