20 octombrie 2021 - 01:19

ORA 20:00 Agricultura la Raport – Vreți fonduri europene? Grăbiți-vă! Sfaturi de milioane de la consultanți

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Dacă vreți fonduri europene, accesați-le în următorii doi ani! Sfaturi de milioane de la consultanți!

Vreți să accesați fonduri europene? Grăbiți-vă! Acesta este sfatul consultanților pentru fermierii români. Aceștia explică că începând cu viitorul exercițiu financiar, procentul de finanțare pentru proiectele europene, care poate ajunge în prezent până la 90%, se va diminua. Așadar, fermierii care nu vor să fie nevoiți să scoată mai mulți bani din propriile buzunare vor trebui să depună proiectele în următorii doi ani.

Până la ora 20.00 aveți timp să vă pregătiți întrebările pe care doriți să le adresați invitaților lui Ovidiu Ghinea. Pe parcursul emisiunii puteți ține legătura cu noi prin intermediul paginii de socializare, AGRO TV – Agricultura la Raport. Știți că toate mesajele dumneavoastră se fac auzite!

  1. Bună seara, mă numesc Florea Ionela și as dori sa știu cum pot accesa fonduri europene? Menționez că deținem 10 hectare de teren agricol și suntem legumicultori de 15 ani vă rog frumos să mă contactați am încercat telefonic să vă pot contacta dar nu am reușit, sunt din jud Brăila

Comments are closed.