17 ianuarie 2022 - 10:30

ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Noi focare de gripă aviară depistate în România. Începe recensământul agricol.

O nouă ediție din Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție subiecte de maxim interes pentru industria românească, dar și pentru consumatori!

Ovidiu Ghinea va discuta alături de invitații săi, printre care George Cățean, secretar de stat în ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, despre starea de alertă declanșată, la nivel național, de apariția mai multor focare de gripă aviară. ANSVSA a interzis comercializarea păsărilor vii, începând cu data de 7 mai, pentru o perioadă de 30 de zile.

În plus, astăzi începe Recensământul General Agricol. Datele colectate vor ajuta la elaborarea viitoarelor programe și politici agricole şi de dezvoltare rurală pentru țara noastră. Care sunt perspectivele, aflați de la ora 20.00, în emisiunea Agricultura la Raport.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.