Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Concedieri colective la Romsilva. Care-i soarta angajaților disponibilizați?

O nouă ediție Agricultura la Raport începe astăzi, imediat după știrile Agro Tv!

Ovidiu Ghinea vă invită din nou să-i fiți alături în număr cât mai mare, așa cum o faceți de fiecare dată!

Prima parte a amisiunii va fi dedicată Asociației Producătorilor de Porumb din România (APPR). Cele mai importante evenimente agricole din anul acesta, dar și propunerile APPR pentru anul viitor, vor fi trecute în revistă în această seară la Agricultura la Raport

În partea a doua a emisiunii îi veți vedea la Agricultura la Raport pe reprezentanții personalului silvic din România. Alături de aceștia Ovidiu Ghinea va dezbate pe marginea concedierilor și a restructurărilor care au loc la Regia Națională a Pădurilor – Romsilva. Cine le apără interesele angajaților disponibilizați, ce se întâmplă în acest moment cu acești oameni, precum și care este cadrul legislativ care stă la baza acestor concedieri colective, aflați astăzi, în direct, la Agro TV ! 

Vă invităm așadar, să rămâneți conectați la informațiile momentului din domeniul agriculturii și pe pagina de facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde vă așteptăm toate mesajele și întrebările.

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole