Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Ce șanse are Azomureș să-și reia activitatea?

O nouă ediție Agricultura la Raport vine și în această seară la Agro TV, cu noi informații și dezbateri

În direct la Agricultura la Raport Ovidiu Ghinea și invitații săi vorbesc astăzi despre noua Politică Agricolă Comună, dar și despre stadiul în care se află în aceste momente Planul Național Strategic.

Reprezentanții fermierilor invitați în studioul  Agro TV vor vorbi de asemnea despre noile prevederi ale PAC în care se stipulează ca 10% din suprafața pe care o lucrează fermierii din sectorul vegetal va trebui să fie rezervată biodiversității. Ce efecte ca avea pentru România această nouă regulă impusă de Comisia Europeană, aflați astăzi.

Urmăriți așadar ediția din aecastă seară a emisiunii Agricultura la Raport pentru că veți afla din nou informații de ultimă oră din agricultură.

Urmăriți de asemnea și declarații în exclusivitate despre evoluția crizei îngrășămintelor și despre ce șanse are Azomureș să-și reia activitatea în perioada următoare.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole