19 octombrie 2021 - 23:49

ORA 20:00 Agricultura la Raport – Vă ajutăm să accesați fonduri europene!

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Vă ajutăm să accesați fonduri europene!

Discuțiile legate de noua Politică Agricolă Comună și perioada de tranziție, până în 2023, au provocat multe confuzii în rândul fermierilor care vor să acceseze fonduri europene. Mulți așteaptă noile regulamente și ghiduri de la Bruxelles pentru a vedea ce condiții trebuie să îndeplinească, însă acestea vor mai întârzia o perioadă.

Între timp, este esențial pentru cei care vor să acceseze fonduri europene, să știe că în perioada 2021-2022, ghidurile vor rămâne cele din PNDR 2014-2020, chiar dacă banii alocați vor fi din noul exercițiu financiar.

Bineînțeles că nu trebuie să vă mai spunem că dacă vreți să aflați care sunt cele mai simple căi pentru a pune mâna pe banii care vin de la Bruxelles, trebuie să stați cu ochii pe Agro TV.  Ovidiu Ghinea aduce în platou specialiști din sector și discută în direct cu telespectatorii.

Nu uitați că sunteți în permanență invitați să participați la dezbaterile care au loc în fiecare seară în studioul nostru. Ținem legătura pe pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde, ca de obicei așteptăm întrebările dumneavoastră. Răspunsurile știți că le primiți live chiar în timpul transmisiunii.

  1. Vreau sa înființez o livada de nuci de 4h, pe numele ficei mele care face 18 ani, as vrea sa va întreb în ce suma ma încadrez pentru a accesa fondurile. Și câți bani mi ar trebuie pentru a investi. Este dispusa o banca sa ma finanțeze? Mulțumesc!

  2. Buna seara asi vrea sa va antreb daca pot sa accesez și eu fonduri am 47 de ani am 2,hectare de pământ an câmp și 20 de ari de solar pământul an câmp nu este anregistrat la Apia deocamdată va rog să-mi spuneți și mie daca pot sa accesez și eu fonduri vă mulțumesc sănătate multa

Comments are closed.