13 mai 2021 - 12:00

Agricultura, în topul preferinţelor românilor din străinătate care vor să investească în România

DSCN4312La Alba-Iulia a avut loc o conferinţă organizată de Re-pariot, în cadrul căreia au fost prezentate mai multe date referitoare la românii plecaţi în străinătate, la muncă. Potrivit acestora, cei mai mulţi au plecat pentru a avea o viaţă mai bună, dar s-ar întoarce în ţară, pentru a investi.

„Din cei pe care i-am cercetat până acum, 70% vor să se întoarcă în țară. (…). Aproape 40% vor să se întoarcă până în trei ani, 20% chiar anul acesta. Corupția este principala barieră pentru care nu s-ar întoarce în țară și pe locul doi este nivelul de trai scăzut din România. De ce totuși s-ar întoarce? Pentru a fi alături de cei dragi, pentru a-și petrece în țară anii de pensie și pentru că au văzut că în România nivelul de trai a început să se îmbunătățească. (…). Foarte mulți dintre ei spun că ar investi în țară, în turism și în agricultură”, a menționat Felix Tătaru,fondatorul GMP Group,  pentru AGERPRES.

  1. si maine mas intoarce dar ce as putea eu face pt a avea macar un trai decent pt mine si copii mei…cred ca principala problema ramane coruptia….i

Comments are closed.