Agricultura ecologica este in pericol

Din cauza faptului ca foarte multe produse eco sunt falsuri, la Adunarea Generala a Organizatiei Europene a Proprietarilor de Terenuri, s-a propus eliminarea subventiilor.
rio-1729544_1280
Producătorii agricoli care primesc bani de la Comisia Europeană, sume care in Romania sunt plătite prin APIA, ar putea rămâne fara acesti bani din 2017.Este vorba despre subvențiile care se plătesc pentru agricultura ecologică, cuantumuri care depășesc și 600 de euro pe hectar! Propunerile au fost discutate în cadrul Adunării Generale a membrilor Organizatiei Europene a Proprietarilor de Terenuri care a avut loc în Malta.

Laurențiu Baciu, presedintele LAPAR, participant la intrunire, a declarat ca omologii săi europeni erau foarte înverșunați deoarece se pierd sume importante pe aceste produse care s-au dovedit în majoritatea cazurilor ca fiind falsuri, cu conținut mare de pesticide, uneori la fel ca produsele normale.
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole