Agricola Bacău se adaptează permanent, prin inovare, pieții concurențiale

27

puimiciAgricola Bacău este, în prezent, unul dintre cei mai mari producători de carne de pui din România, deținând o cotă de piață de 15 la sută, fiind și principalul exportator la această categorie de produse alimentare. Este, de asemenea, lider cu 19% pe piața de semipreparate și produse ready-meal, iar salamul de Sibiu produs de firma băcăuană se află pe primul loc în respectivul segment cu 54 % cotă de piață în volum și vânzări.

Agricola este ”cetatea” aviculturii românești ”impenetrabilă tentațiilor de corupție ori dezinteresului” care au măcinat, în ultimele două decenii, mare parte din complexele zootehnice și care s-a adaptat calitativ, prin inovare și investiții, cerințelor pieței concurențiale și modificărilor structurale din România, caracterizează calitățile brandului băcăuan, Grigore Horoi, președinte director general al companiei.

”Când privim în urmă suntem mândri că nu ne-am abătut niciodată de la valorile noastre autentice. Suntem tradiția care se adaptează creator timpului, dar nu-și schimbă principiile. Deși am preluat inovațiile tehnologice ale timpului, am păstrat cu strășnicie valorile tradiționale ale gospodarului român. Inclusiv dragostea lui pentru pământ și roadele acestuia pe care ne-o exprimăm simplu și românește, într-un cuvânt: Agricola Bacău”, precizează Horoi.  (Integral pe AGERPRES)

Citește și

Cmentariile sunt închise