AGRARIA 2017 – O IAPĂ DIN RASA SEMIGREU ROMÂNESC A FĂTAT ÎN TIMP CE PARTICIPA LA CEA MAI MARE MARE EXPOZIȚIE AGRICOLĂ DIN TRANSILVANIA

Se intampla si lucruri cu adevarat speciale la Jucu in acest sfarsit de saptamana. 

O iapa din rasa Semigreu Romanesc a fatat in timp ce participa la Agraria 2017, cea mai mare expozitie agricola din Transilvania. Proprietarul inca nu a hotarat ce nume va da manzei ce s-a nascut in noaptea de vineri spre sambata, dar asteapta sugestii din partea celor ce vor ajunge la Jucu maine, in ultima zi a evenimentul din judetul Cluj.

Ajunsă la cea de a 23-a ediție, AGRARIA are loc anul acesta în perioada 6 – 9 Aprilie 2017, în Parcul Industrial Tetarom III, din localitatea Jucu, județul Cluj. AGRARIA promite și în 2017 să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialiști, manageri și autorități din domeniul agriculturii.

Agraria nu se prezinta doar ca o expozitie agricola, ci are si rol de platformă de comunicare optimă, unde participanții încheie contracte noi, își consolidează relațiile cu clienții tradiționali și discută despre tendințele și inovațiile apărute în agricultură, industrie alimentară și zootehnie.

Agro TV – Televiziunea Agriculturii si a Satului Romanesc – este prezenta la cea mai mare expozitie agricola din Transilvania cu o echipa de zece jurnalisti. Acestia vor reda zilnic fiecare moment de la Agraria. Informatiile vor fi disponibile atat pe TV, cat si pe www.agro-tv.ro, dar si pe aplicatia Agro TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole