Agenţii economici care vând produse de panificaţie, verificaţi de poliţiştii bucureşteni de la Investigarea Fraudelor

brutaried

Poliţişti bucureşteni de la Investigarea Fraudelor efectuează azi, 8 august, controale la 25 de agenţi economici care comercializează produse de panificaţie, acţiunea având ca scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi muncă la negru, a anunţat Poliţia Capitalei.

“Poliţiştii DGPMB din cadrul Serviciilor de Investigare a Fraudelor (SIF central şi sectoarele 1-6 Poliţie), beneficiind şi de sprijinul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, precum şi al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Bucureşti, fac controale la peste 25 de agenţi economici care comercializează produse de panificaţie. Acţiunea are ca scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor de evaziune fiscală şi muncă la negru”, informează Poliţia Capitalei într-un comunicat de presă.

Totodată, se verifică existenţa contractelor de muncă şi înregistrarea acestora la Inspectoratul Teritorial de Muncă, precum şi modul de comercializare, etichetare şi prezentare a pâinii şi a produselor de panificaţie. ( Sursa: AGERPRES )