Află toate secretele culturii de GOJI, de la pionierul acestei plantații în România

Goji sunt fructe originare din Asia, fiind folosite în bucătăria tradițională, dar și în medicina alternativă asiatică. Pe plan mondial, goji a ajuns ”la modă” în anii 2000, când boabele și produsele derivate au devenit comune în dietele sănătoase și în remediile naturiste.

Principalul furnizor de Goji din lume este China, însă mai recent, și câțiva fermieri din România s-au aventurat pe această piață. Pionierul în acest sens a fost Adrian Nicolae, din județul Brașov, care a fost și invitatul realizatorului Ovidiu Ghinea în cea mai recentă ediție a emisiunii ”Portret de fermier”.

Cum a ajuns să cultive această cultură în România, de ce a ales-o și care sunt secretele ei – aflați toate acestea, dar și multe alte informații interesante, în ediția integrală a emisiunii ”Portret de fermier”, pe canalul de youtube AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole