3 decembrie 2021 - 03:29

Afacerile Agricola Bacău au crescut la peste 306 milioane lei

agricola_bacauDacă în prima jumătate a anului 2014 Grupul de firme Agricola înregistra o creştere a cifrei de afaceri de 4% faţă de perioada similară din 2013, după primele 6 luni ale acestui an creşterea cifrei de afaceri cumulate este de 3,4% faţă de anul 2014, ajungând la 306,766 milioane lei, se arată într-un comunicat de presă.

„Uşoara diminuare a ritmului de creştere este cauzată de scăderea cifrelor de afaceri genera­tă de unele companii din grup care şi-au calibrat activitatea în funcţie de contextul de piaţă”, se arată în anunţul Agricola Bacău.

În primele şase luni ale acestui an, cele mai slabe rezultate le-au avut firmele, Aicbac SA (creşterea vacilor pentru lapte şi culturi agricole), Suinprod Siret SRL (creşterea porcinelor) şi Agricola Magazine SRL (reţeaua de magazine) care a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri de 20%. (Integral pe curierulnational.ro)

  1. Anunt important pentru viitorul tau
    Consultant firma multinationala ofer activitate part-time, pentru obtinerea de venituri suplimentare in domeniul Network Marketing ; activitate inteligenta, necesitand studii medii sau superioare. Avantaje: venit imediat, venit permanent, venit rezidual, diferite bonusuri substantiale,consultanta medicala gratuita,excursii si vacante gratuite. Instruire gratuita! Daca poti sa rupi o ora din timpul tau ,vino in Sibiu,str.Stefan cel Mare ,nr.40 ,intre orele 10 si 18 de luni pana sambata si o sa afli tot ce trebuie sa faci pentru a colabora cu echipa noastra de succes. Fa ce trebuie ACUM,0743 774 620!

Comments are closed.