Afacere la cheie: O companie din Codlea îşi vinde serele cu 300.000 de euro

49

sereCompania Agrofortuna Codlea scoate la vânzare serele pe care le deţine la Codlea, preţul solicitat fiind de 300.000 de euro. În total sunt scoase la vânzare sere de 1.800 de metri pătraţi, suprafaţa de teren ce ar urma să fie cedată fiind de 4.000 de metri pătraţi.

„ Sunt vândute trei module de sere (o seră de gerbera şi două cu trandafiri), funcţionale, construite pe o tehnologie olandeză, cu udare cu picătura”, spun reprezentanţii companiei.

„Noi am câştigat un proiect cu finanţare europeană, în valoare de peste 700.000 de euro, pentru a construi sere de roşii pe o suprafaţă de 3.000 de metri pătraţi, tot în Codlea, dar în altă locaţie, dar nu rentează să ţinem sere în două locuri, aşa că vrem să vindem serele existente deja. Practic livrăm o afacere la cheie”, ne-a declarat Raoul Rabocskai, unul din directorii companiei Agrofortuna din Codlea. Acesta a mai spus că nu se va renunţa la business-ul producţiei de flori, în viitor urmând să fie construite şi alte sere. (Sursa: Bizbrasov.ro)

Citește și

Cmentariile sunt închise