Adriean Videanu (PDL): Exista riscul ca painea sa se scumpeasca semnificativ din cauza secetei / Sunt foarte multe companii mari care in momentul de fata isi reevalueaza programul de investitii in Romania

Adriean Videanu, presedinte interimar al PDL Bucuresti, a atras atentia ca in ultimele saptamani, in toate regiunile agricole ale Romaniei s-a instalat seceta si productia agricola este puternic afectata astfel incat exista posibilitatea ca produsele alimentare sa se scumpeasca semnificatic.

In conditiile date Videanu a solicitat Guvernului sa repuna pe o baza legata Agentia Nationala de Imbunatatiri Funciare, precum si activarea de urgenta a schemei de minimis pentru fermieri aprobata de Comisa Europeana.

Trecand in revista principalele probleme economice cu care se confrunta Romania dupa doua luni de guvernare USL, Videanu a precizat ca “sunt foarte multe companii mari care in momentul de fata isi reevalueaza programul de investitii”, un mare motiv de ingrijorare pentru acesstea fiind intrarea in insolventa a Hidroelectrica.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult