Adrian Oros: ”Am cerut ca toti primarii sa redeschida pietele inchise”

Vești bune pentru micii fermieri! Se redeschid piețele agroalimentare închise de o parte din primăriile din toată țara. Măsura vine în sprijinul agricultorilor, care vor avea din nou acces în acest piețe pentru a-și putea valorifica producția, a anunțat ministrul Agriculturii, Adrian Oros, în direct la AGRO TV, în cadrul emisiunii ”Agricultura la Raport”.

”Știu că o parte dintre primari au închis piețele. Eu ma cerut ca aceste piețe să fie deschise din două considerente: Primul – în zona piețelor agroalimentare deschise sau semi-deschise, doar zonele de carne și lapte sunt închise, respectând procedurile, se pot asigura măsuri de protecție mult mai bune decât ceea ce se întâmplă în supermarketuri sau în magazinele de cartier de 10 mp.

Am cerut ca toți primarii să deschidă aceste piețe. Este singura modalitate prin care cei mici, fermierii mici pot să își valorifice produsele proaspete pe care le au în această perioadă. Ei au posibilitatea mult mai mică să vândă în supermarketuri dacă nu sunt organizați și nu au ritmicitate pentru producție”, a declarat ministrul Adrian Oros, în exclusivitate pentru AGRO TV.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole