ACȚIUNE DE ÎMPĂDURIRE LA CLUJ

43

Asociatia CERT-Transilvania, Detasamentul de Interventie in Caz de Dezastre, continua seria actiunilor din cadrul programului “CERT sprijina mediul inconjurator” si demareaza Campania de impadurire, primavara 2017.

Cea de a V-a editie a acțiunii locale de împădurire va avea loc în  1 aprilie 2017, în  zona Hoia-Suceagu, din apropierea orașului Cluj-Napoca, cu sprijinul Romsilva si al autorităților locale, care au pus la dispozitie o suprafata de teren de  3 ha si un numar de 15.000 de puieti de arbusti.

„Cei peste 400 de voluntari ai Asociatiei CERT-Transilvania si-au ascutit cazmalele, si-au suflecat manecile si sunt pregatiti sa traga un nou semnal de alarma: fiecare cusma de deal din Transilvania trebuie reimpadurita! Ne-am propus realizarea pe termen lung a unei campanii de constientizare si responsabilizare a comunitatii cu privire la importanta revitalizarii padurilor, iar actiunea din 1 aprilie 2017, marcheaza o noua batalie castigate in favoarea viitorului generatiilor urmatoare.In acelasi timp, dorim sa oferim adolescentilor si tinerilor care ni se alatura in acest demers, cea mai buna educatie in ceea ce priveste “targul” incheiat cu natura: pentru tot ceea ce ne daruieste trebuie sa ii oferim ceva in schimb!”, au explicat organizatorii evenimentului, printr-un comunicat de presă.

Fie ca sunteti membru al societatii civile, al administratiei publice, al mediului privat sau al mass-media, va invitam sa ne fiti alaturi, pe 1 aprilie 2017, la actiunea de impadurire desfasurata de Asociatia CERT-Transilvania.

Citește și

Cmentariile sunt închise